Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Zuiver

Zuiver Zuiver is hét Nederlandse interieurmerk van dit moment met een ruime collectie meubels, verlichting en accessoires. Het label biedt alles wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Een merk om in de gaten te houden, want het designteam zorgt voortdurend voor betaalbare aanvullingen op de trendy collectie die altijd bol staat van kleur, durf en de inmiddels bekende Zuiver knipoog. 

Zuiver Modern Vintage Fotolijst - Set van 5

29.90

Wat is het precies?

Haal eens een grapje uit met je interieur door deze lachwekkende afbeeldingen tussen de familie kiekjes aan de muur, in de woonkamer of hal te hangen. Het geeft ieder interieur dat neigt naar burgerlijkheid, net dat beetje extra pit en humor.

Deze set fotolijsten bestaat uit 1 zwarte lijst (20 x 25 cm) met de afbeelding van een kat in een jurk, 1 zwarte lijst (10 x 15 cm) met daarin de afbeelding van een hond in een gewaad, 1 donkerblauwe lijst (13 x 18 cm) met daarin een paard in een ouderwets kostuum, 1 goudkleurige lijst (13 x 18 cm) met daarin de afbeelding van een kleine hond en 1 oudgroene lijst (10 x 15 cm) met daarin de afbeelding van een bok in kostuum. De lijsten worden geleverd met ophangsysteem.

De afbeeldingen kun je natuurlijk ook afwisselen met je eigen foto's.

Specificaties

Productnummer 91582
Breedte 170 cm
Lengte 130 cm
Materiaal Kunststof
Serie Mimosa
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Zuiver Modern Vintage Fotolijst - Set van 5. Schrijf een review, of bekijk alle reviews