Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Zoku

Zoku Het leven lekkerder en leuker maken, dat is waar Zoku voor staat. Het merk maakt ijsmakers met een intelligent en vooral leuk design. Zoku's eerste ontwerp was de Quick Pop Maker. Een unieke ijsmaker, waarmee je al in 9 minuten de heerlijkste ijslolly's maakt. Inmiddels heeft het merk verschillende ijsmakers en slush makers op de markt gebracht. Het leuke aan de ijsmakers van Zok...lees meeru is dat je eindeloos kunt variëren met de ijsjes. Zo is het mogelijk ijsjes te maken met figuurtjes, fruit, yoghurt, sap en zelfs met snoep of noten! Dat wordt genieten! inklappen

Zoku Slow Mini Pop Maker - Rood

22.95 20.50

Wat is het precies?

Met de Zoku Mini Pop Maker maak je in een handomdraai kleine ronde ijsjes die super leuk zijn om te eten! Het maken van deze mini ijsjes is erg gemakkelijk, maar hoe werkt het precies?

Je kunt de Mini Pop Maker vullen met heerlijk sap, yoghurt of limonade en daarna plaats je de Mini Pop Maker in de vriezer. Binnen een handomdraai heb je heerlijke ijsjes! Het formaat van de Mini Pop ijsjes zijn ideaal voor kleine kinderen.

De siliconen houder van de maker maakt het gemakkelijk de ijsjes uit de houder te halen, waardoor je ze niet onder de warme kraan hoeft te houden! Door aan het stokje te trekken, haal je de ijsjes uit de houder. De Mini Pop Maker is de ideale tool om met het hele gezin, familie of vrienden leuke ijsjes te maken en samen te genieten van deze koude versnapering! 

De Lolly Pop maker is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasser, vanwege de zachte vorm. Maak hem schoon met lauw of warm water en milde zeep. 

Specificaties

Productnummer 93836
Hoogte 38 cm
Breedte 24,5 cm
Lengte 30 cm
Geschikt voor 6 ijsjes
Inclusief 6 ijsstokjes, 6 lekbakjes, 6 verwijderbare mallen
Kleur Rood
Materiaal Kunststof
Snoerloos Ja
Snoerloos ja
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Zoku Slow Mini Pop Maker - Rood. Schrijf een review, of bekijk alle reviews