Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Zoku Receptenboek + Zoku Quick Pop Storage - Bewaarbox voor ijsjes

29,90
24,65
bundelvoordeel 18%
In winkelwagen

Alles over Zoku

Zoku Het leven lekkerder en leuker maken, dat is waar Zoku voor staat. Het merk maakt ijsmakers met een intelligent en vooral leuk design. Zoku's eerste ontwerp was de Quick Pop Maker. Een unieke ijsmaker, waarmee je al in 9 minuten de heerlijkste ijslolly's maakt. Inmiddels heeft het merk verschillende ijsmakers en slush makers op de markt gebracht. Het leuke aan de ijsmakers van Zok...lees meeru is dat je eindeloos kunt variëren met de ijsjes. Zo is het mogelijk ijsjes te maken met figuurtjes, fruit, yoghurt, sap en zelfs met snoep of noten! Dat wordt genieten! inklappen

Vergelijkbaar

  • Zoku Quick Pop Maker - Wit
    -18%
    59.95 48.95

Zoku Quick Pop Storage Bewaarbox

19.95 17.00

Wat is het precies?

De Zoku Quick Pop Maker is de wonderlijke tool die ervoor zorgt dat je binnen 7 tot 9 minuten een ijsje hebt... geheel naar eigen creativiteit en smaak! Het maken van ijsjes op deze wijze is voor iedereen een creatieve uitdaging en een leuke bezigheid in de zomermaanden. De Zoku bewaarbox geeft je de mogelijkheid om vooruit te werken in het geval van bijvoorbeeld de voorbereidingen op een kinderfeestje.

Eet de ijslolly′s dus niet direct op, want dan kun je de ijsjes bewaren in deze handige ijslolly bewaarbox! Je kunt de box in de vriezer plaatsen en de ijsjes eruit nemen wanneer je ze wilt opeten. In de box passen zes ijslolly's en hij is luchtdicht waardoor de ijsjes vers blijven. Zonder de bijgeleverde deksel is het tevens een leuke manier om de ijslolly′s te presenteren! De lolly's zijn ongeveer vijf dagen te bewaren en zorg daarbij dat de box goed is afgesloten.

De bewaarbox is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasser. Maak hem schoon met lauw of warm water en milde zeep of afwasmiddel. 

Specificaties

Productnummer 57814
Aantal 6 stuks
Geschikt voor Zoku Quick Pop Maker
Kleur Rood
Materiaal Kunststof
Serie Quick Pop

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Zoku Quick Pop Storage Bewaarbox. Schrijf een review, of bekijk alle reviews