Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Zoku

Zoku Het leven lekkerder en leuker maken, dat is waar Zoku voor staat. Het merk maakt ijsmakers met een intelligent en vooral leuk design. Zoku's eerste ontwerp was de Quick Pop Maker. Een unieke ijsmaker, waarmee je al in 9 minuten de heerlijkste ijslolly's maakt. Inmiddels heeft het merk verschillende ijsmakers en slush makers op de markt gebracht. Het leuke aan de ijsmakers van Zok...lees meeru is dat je eindeloos kunt variëren met de ijsjes. Zo is het mogelijk ijsjes te maken met figuurtjes, fruit, yoghurt, sap en zelfs met snoep of noten! Dat wordt genieten! inklappen

Zoku IJsbalmaker - Set van 2

21.95

Wat is het precies?

Geniet nu van een heerlijk koud drankje drankje met de ijsbalmakers van Zoku! De ijsbal smelt traag, waardoor de smaak van je drankje niet verwatert! Ideaal voor gebruik in sappen en frisdrank, whisky, cocktails en andere mixjes. 

Hoe werkt het precies?
Vul de mal van de ijsbalmaker met water en laat dit bevriezen in de vriezer. Nadat het water bevroren is, kun je de mal eenvoudig verwijderen om de ijsbal eruit te halen. De ijsballen hebben een diameter van 6,4 cm. Het handige van deze ijsbalmaker is dat deze in een set van twee mallen geleverd wordt. Je kunt dus twee ijsballen tegelijkertijd maken. De mallen zijn daarnaast eenvoudig te stapelen, waardoor ze weinig ruimte innemen in de vriezer. 

De ijsbalmakers zijn vervaardigd uit BPA-vrij kunststof, waardoor ze 100% foodsafe zijn. Je kunt de ijsbalmakers natuurlijk ook gebruiken om te experimenteren met fruit! Leuk voor zowel volwassenen en kids! 

Specificaties

Productnummer 112482
Hoogte 21 cm
Diameter 6,4 cm
Inclusief Beker/Houder/Deksel/Rietje
Kleur Rood
Materiaal Kunststof
Snoerloos ja
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

2/7 2014
Kayla / Utrecht
Ik vindt deze ijsbalmaker heel handig. Het is ook erg euk weer is wat anders dan normale ijsblokjes!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews