Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Xtorm

Xtorm Vandaag de dag komen er steeds meer mobiele apparaten op de markt. Al deze apparaten moeten van stroom worden voorzien en daar biedt Xtorm een oplossing voor. Xtorm is een Nederlands bedrijf dat in 2008 is opgericht en praktische solar- en stroomoplossingen ontwikkelt. Hierbij kun je denken aan powerbanks en solar chargers. Met de producten van Xtorm ben je niet meer afhankelijk van netstroom: ideaal voor o...lees meernderweg, op reis of dagelijks gebruik!  inklappen

Xtorm Solar Oplader - Yu

49.99 36.99

Wat is het precies?

Deze universele oplader is voorzien van een krachtig zonnepaneel en is geschikt om diverse mobiele apparaten onderweg op te laden. Denk hierbij aan uw smartphone, navigatie of e-reader.
De Yu Solar Charger is voorzien van een krachtig 1.5Watt zonnepaneel en is uitgevoerd in trendy siliconen.

De Yu Solar Charger, de naam zegt het al, is oplaadbaar via zonne-energie. Behalve via zonlicht is de Yu Solar Charger ook oplaadbaar via USB en netstroom. De 2000mAh interne batterij slaat de verzamelde energie op en geeft de stroom door aan bijvoorbeeld smartphone of navigatie op ieder gewenst moment.

De unieke siliconen behuizing maakt dat de Yu Solar Charger spatwaterdicht is. De USB ingangen zijn bovendien voorzien van afsluitbare rubber dopjes voor extra bescherming.
De Yu is bij uitstek geschikt tijdens vakanties, wandelingen, fietstochten, trektochten of andere buiten activiteiten.

Specificaties

Productnummer 100006
Hoogte 1,8 cm
Breedte 10 cm
Lengte 16 cm
Geschikt voor Het opladen van mobiele apparaten
Gewicht 78 gram
Inclusief Handleiding, USB laadkabel, Micro/Mini USB
Kleur Grijs
Vermogen 2000 mAh li-ion
Voeding batterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Xtorm Solar Oplader - Yu. Schrijf een review, of bekijk alle reviews