Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Xtorm

Xtorm Vandaag de dag komen er steeds meer mobiele apparaten op de markt. Al deze apparaten moeten van stroom worden voorzien en daar biedt Xtorm een oplossing voor. Xtorm is een Nederlands bedrijf dat in 2008 is opgericht en praktische solar- en stroomoplossingen ontwikkelt. Hierbij kun je denken aan powerbanks en solar chargers. Met de producten van Xtorm ben je niet meer afhankelijk van netstroom: ideaal voor o...lees meernderweg, op reis of dagelijks gebruik!  inklappen

Xtorm Powerbank - Xtreme 9000

69.00 54.90

Wat is het precies?

Je kent het wel: het is het einde van de dag, je pakt je telefoon.. en hij is leeg! Stop de Xtreme powerbank van Xtorm in je tas en dit probleem is voorgoed voorbij! Met dit onmisbare accessoire kun je al je mobiele apparatuur altijd en overal eenvoudig opladen. 

De powerbank beschikt over een interne li-ion 9000mAh batterij, waarmee je een tablet kunt voorzien van extra stroom of een smartphone tot wel 4,5 keer volledig kunt opladen! Uniek detail: de Xtreme is waterproof (IP66) en met de input (5V/2.1A) laad je al je mobiele apparaten razendsnel op!

Ideaal tijdens een vakantie of gewoon voor dagelijks gebruik!

Specificaties

Productnummer 144117
Hoogte 2,3 cm
Breedte 6,5 cm
Lengte 9,1 cm
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Xtorm Powerbank - Xtreme 9000. Schrijf een review, of bekijk alle reviews