Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Xtorm

Xtorm Vandaag de dag komen er steeds meer mobiele apparaten op de markt. Al deze apparaten moeten van stroom worden voorzien en daar biedt Xtorm een oplossing voor. Xtorm is een Nederlands bedrijf dat in 2008 is opgericht en praktische solar- en stroomoplossingen ontwikkelt. Hierbij kun je denken aan powerbanks en solar chargers. Met de producten van Xtorm ben je niet meer afhankelijk van netstroom: ideaal voor o...lees meernderweg, op reis of dagelijks gebruik!  inklappen

Xtorm Power Hub - Vectr

39.95 39.00

Wat is het precies?

Met de Vectr Power Hub van Xtorm kun je al je mobiele apparaten voortaan op één plek opladen! Een wirwar aan kabels bij ieder stopcontact is dan ook voorgoed voorbij. Je kunt de Hub eenvoudig neerzetten op je bureau, nachtkastje of tafel en het oogt opgeruimd en netjes!

Dankzij de zes ingebouwde USB-uitgangen kun je tot zes apparaten tegelijk opladen. En ook nog eens razendsnel dankzij de 8A output! De Hub is zowel van Android als van Apple USB-poorten voorzien. Ideaal om bijvoorbeeld een smartphone, tablet of camera op te laden!

Specificaties

Productnummer 144122
Breedte 6,5 cm
Lengte 11,1 cm
Kleur Wit

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Xtorm Power Hub - Vectr. Schrijf een review, of bekijk alle reviews