Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over XD Design

XD Design XD Design is een Nederlands Design gift merk waarvan het bedrijf werd opgericht in 1986. XD Design streeft ernaar om alledaagse producten naar een hoger niveau te brengen, waarbij de unieke eigenschappen en betaalbaarheid centraal staan.De producten van XD Design zijn ontworpen door een getalenteerd team van ontwerpers, die met passie werken aan het ontwikkelen van dagelijkse producten met een uniek tintje....lees meer XD Design zal u verassen met een breed assortiment aan cadeau artikelen, gebaseerd op het idee: Xceptionally Different! inklappen

XD Design Virtual Reality Bril - Zwart

9.95

Wat is het precies?

Deze zwarte virtual reality bril van XD Design kan je overal mee naartoe nemen! Klap de bril uit, stop je smartphone in de houder en je kunt waar dan ook van allerlei virtual reality films of games genieten - óók met je vrienden!

Wanneer je je bril uitvouwt, kun je je telefoon plaatsen tussen twee zachte kussentjes om de telefoon strak op de juiste plaats te houden. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om over te schakelen naar een andere film of game zonder de telefoon uit de virtual reality bril te halen. De bril is geschikt voor alle mobiele telefoons tot 6 inch.

Specificaties

Productnummer 178944
Hoogte 14,5 cm
Breedte 9 cm
Lengte 5,5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de XD Design Virtual Reality Bril - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews