Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over XD Design

XD Design XD Design is een Nederlands Design gift merk waarvan het bedrijf werd opgericht in 1986. XD Design streeft ernaar om alledaagse producten naar een hoger niveau te brengen, waarbij de unieke eigenschappen en betaalbaarheid centraal staan.De producten van XD Design zijn ontworpen door een getalenteerd team van ontwerpers, die met passie werken aan het ontwikkelen van dagelijkse producten met een uniek tintje....lees meer XD Design zal u verassen met een breed assortiment aan cadeau artikelen, gebaseerd op het idee: Xceptionally Different! inklappen

XD Design Mini Virtual Reality Bril - Wit

4.95

Wat is het precies?

Deze witte mini virtual reality bril van XD Design kan je overal mee naartoe nemen! Het zakformaat bril kan je namelijk helemaal plat vouwen en letterlijk in z'n geheel in je zak steken. Klap de bril uit, stop je smartphone in de houder en je kunt waar dan ook van allerlei virtual reality films of games genieten.

De bril is gemaakt van ABS kunststof en heeft een zuignap om de telefoon op zijn plaats te houden. Je kunt de bril ook gebruiken als standaard voor je telefoon. Handig!

Specificaties

Productnummer 178943
Hoogte 7,2 cm
Breedte 11,3 cm
Lengte 1,2 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

16/11 2016
Ruubje / Limmen
Werkt bijna net zo goed als een echte. Ik wou er altijd al 1 hebben maar nooit geld aan uitgeven, dan is deze vr bril een goed alternatief.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews