Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over XD Design

XD Design XD Design is een Nederlands Design gift merk waarvan het bedrijf werd opgericht in 1986. XD Design streeft ernaar om alledaagse producten naar een hoger niveau te brengen, waarbij de unieke eigenschappen en betaalbaarheid centraal staan.De producten van XD Design zijn ontworpen door een getalenteerd team van ontwerpers, die met passie werken aan het ontwikkelen van dagelijkse producten met een uniek tintje....lees meer XD Design zal u verassen met een breed assortiment aan cadeau artikelen, gebaseerd op het idee: Xceptionally Different! inklappen

XD Design Ginkgo Solar Boom Oplader

119.95

Wat is het precies?

Met deze Solar Boom laadt u uw mobiele telefoon of tablet altijd en overal op! Want de Ginkgo heeft als eerste solar oplader een capaciteit om werkelijk je hele telefoon in 2 uur tijd op te laden.

De Solar Boom verzamelt namelijk energie via het zonnepaneel en gebruikt deze voor het genereren van duurzame energie voor uw mobiele apparaten. Uw mobiele telefoon of iPad laadt u gemakkelijk op door middel van de USB output. 

De Ginkgo heeft een geïntegreerde 4000mAh oplaadbare lithiumbatterij. De LED lichtjes weergeven hoeveel capaciteit de solar Boom heeft.

De Solar Boom is gemaakt van eco vriendelijk kunststof en bamboe en werkt op 1 Li-ion batterij die is inbegrepen. 

Specificaties

Productnummer 114899
Hoogte 19,2 cm
Brandstof Zonne energie
Geschikt voor Alle mobiele telefoons/Andere mobiele apparaten/Tablets
Inclusief 4000mAh oplaadbare lithiumbatterij
Kleur Wit
Materiaal Bamboe
Serie Ginkgo
Voeding 4000mAh oplaadbare lithiumbatterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de XD Design Ginkgo Solar Boom Oplader. Schrijf een review, of bekijk alle reviews