Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over XD Design

XD Design XD Design is een Nederlands Design gift merk waarvan het bedrijf werd opgericht in 1986. XD Design streeft ernaar om alledaagse producten naar een hoger niveau te brengen, waarbij de unieke eigenschappen en betaalbaarheid centraal staan.De producten van XD Design zijn ontworpen door een getalenteerd team van ontwerpers, die met passie werken aan het ontwikkelen van dagelijkse producten met een uniek tintje....lees meer XD Design zal u verassen met een breed assortiment aan cadeau artikelen, gebaseerd op het idee: Xceptionally Different! inklappen

XD Design Alp Tablet Standaard - Grijs

22.95

Wat is het precies?

De Alp tabletstandaard van XD Design is een musthave gadget voor iedere tablet-eigenaar. Met deze bijzonder houder kun je je tablet en smartphone tot 10 inches in wel 6 verschillende standen neerzetten. Hierdoor is er altijd de optimale stand beschikbaar of je nou iets typt, een filmpje kijkt of een Skype-gesprek voert.

De Alp tablet standaard is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals aluminium en microfiber en wordt geleverd met een aluminium stylo voor meer precieze acties.

Specificaties

Productnummer 160799
Hoogte 2,2 cm
Breedte 14,3 cm
Lengte 13,7 cm
Designer XD Design
Gewicht 218 gr
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Serie Alp

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de XD Design Alp Tablet Standaard - Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews