Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over X-mini

X-mini De X-mini speaker wordt ontwikkeld door Xmi uit Singapore. Het is een bedrijf met de focus op design en geluidskwaliteit. productie van portable sound systemen voor computers, mobiele telefoons en mp3 spelers/smartphones. Sinds de introductie van de eerste X-mini serie is het bedrijf zeer succesvol en wint het prijs na prijs, waaronder tweemaal de prestigieuze Red Dot Design Award voor Product Design. &...lees meernbspBekijk hier de X-mini Uno: de opvolger van de populaire X-mini II inklappen

X-mini Evolve Koptelefoon - Zwart

99.95 89.00

Wat is het precies?

De Evolve koptelefoon van X-mini is een uniek design dat niet alleen als koptelefoon, maar ook als speaker gebruikt kan worden! De koptelefoon werkt draadloos, zodat je optimaal van de muziek kunt genieten zonder beperkt te worden door een snoert naar je telefoon of iPod. Via bluetooth kun je al je favoriete muziek afspelen.

En als je de koptelefoon even zat bent op je hoofd, dan kun je de muziek met één druk op de knop omschakelen naar de speakers aan de buitenkant van de oordoppen. Zo kun je hem bijvoorbeeld op de tafel leggen of om je nek hangen om samen met je vrienden te genieten van de lekkerste songs! De koptelefoon en de minispeakers hebben aparte drivers voor optimale geluidskwaliteit. 

Specificaties

Productnummer 161350
Kleur Zwart
Snoerloos Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de X-mini Evolve Koptelefoon - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews