Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over X-mini

X-mini De X-mini speaker wordt ontwikkeld door Xmi uit Singapore. Het is een bedrijf met de focus op design en geluidskwaliteit. productie van portable sound systemen voor computers, mobiele telefoons en mp3 spelers/smartphones. Sinds de introductie van de eerste X-mini serie is het bedrijf zeer succesvol en wint het prijs na prijs, waaronder tweemaal de prestigieuze Red Dot Design Award voor Product Design. &...lees meernbspBekijk hier de X-mini Uno: de opvolger van de populaire X-mini II inklappen

X-mini Click Speaker - 4,3 x 3,7 cm

29.95 27.95

Wat is het precies?

De X-mini Click meet slechts 3,7 bij 4,3 centimeter, maar geeft een groots geluid! Dankzij het kleine formaat stop je 'm gemakkelijk in je tas en luister je muziek waar je maar wilt. Je kunt hem eenvoudig met je smartphone verbinden via bluetooth of met de meegeleverde kabel. Zo luister je altijd en overal naar jouw favoriete muziek! 

En speciaal voor de echte selfiekoningen en -koninginnen kun je met de Click je smartphone ook echt bedienen; zo kun je dus een foto maken vanaf een afstand van wel tien meter. Je laadt hem binnen 2,5 uur op, waarna je zes uur lang muziek kunt afspelen. Ideaal voor op vakantie of een dagje strand. 

 

Specificaties

Productnummer 161349
Hoogte 4,3 cm
Breedte 3,7 cm
Inclusief Kabel en oplader voor USB poort
Kleur Zwart
Snoerloos Ja, met bereik tot 10 meter via smartphone

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de X-mini Click Speaker - 4,3 x 3,7 cm. Schrijf een review, of bekijk alle reviews