Verberg

Meer afbeeldingen

World Map Muursticker - Zwart

29.95 24.95

Wat is het precies?

Wauw! Deze stoere World Map is een plaatje om te zien! De World Map is een ware eyecatcher aan de wand en geeft iedere ruimte een bijzondere uitstraling. De World Map springt gelijk in het oog en kan iedere ruimte omtoveren tot een stijlvol geheel. 

Bent u een echte reisfanaat? Dan is de World Map zeker een aanrader. Het is niet alleen een mooie toevoeging in het interieur, maar met de World Map kunt u ook uw reisplannen uitzetten. Uitbreidingsplannen met uw bedrijf? Gebruik de World Map om uw plannen uit te zetten en uw ambities waar te maken!

De World Map is heel geschikt om te gebruiken in de woonkamer, in de slaapkamer of in het kantoor. Ook voor projectinrichting is de World Map een prachtige toevoeging. 

Deze muursticker wordt geleverd met pinnetjes. Met de pinnetjes kunt u aangeven waar u al geweest bent of waar u heen wilt in de toekomst! 

Specificaties

Productnummer 111536
Hoogte 103 cm
Lengte 180 cm
Aantal 1
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten nee
Inclusief Pin stickers/gebruiksaanwijzing
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

18/8 2016
Linda / Groningen
Het is even een klusje om het erop te plakken (tip: houdt op google ook een wereldkaart bij de hand om verschillen in plaatsing van de landen te verkleinen). Eindresultaat: verbluffend mooi.
25/4 2015
Lotte / Enschede
Als echte reisliefhebber maakt dit mijn slaapkamer helemaal af, eenvoudig en strak, maar super mooi!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews