Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over WiKi

WiKi - Opblaasbare iMusic stoel

34.95 29.95

Wat is het precies?

Wil je graag in een comfortabele stoel zitten, maar vind je het vervelend als de boxen voor je muziek ver staan en je ze niet kan bedienen? Met deze opblaasbare iMusic stoel van WiKi kan je naar je favoriete muziek luisteren zonder op te hoeven staan! Er zitten namelijk twee boxen in deze opblaasbare stoel verwerkt. En doordat de iMusic stoel van WiKi opblaasbaar is, kan deze overal mee naar toe worden genomen en gewoon weer opnieuw worden opgeblazen. Je kan de stoel simpelweg opblazen met de 5’ voetpomp die u erbij geleverd krijgt. Na het opblazen kan je jouw iPod of MP3-speler aansluiten op de stoel en de boxen doen de rest!

Specificaties

Productnummer 26751
Afmetingen 114.21 cm x 114.21cm
Inclusief 2x luidsprekers, voetpomp inbegrepen en een reparatie setje.

Wat vind je ervan?

5/12 2012
Wietse / Sneek
Raar dat mensen 5 sterren toewijzen terwijl ze het product niet bezitten, maar goed. Ik heb hem wel en het is een leuk ding voor deze prijs. Mijn zoontje was er erg blij mee. Geluid is niet fantastisch (erg zacht) en snoertje is vrij kort (zeker voor als je wilt gamen). Op de foto lijkt het een stuk langer.
21/11 2012
Jesper Sanders / Doetinchem
prachtig ding alleen ik vind dat je niet echt relax kan liggen want als je relax er in wil liggen moet je er echt een voetenbankje voor zetten.
14/4 2012
:) / :)
SUPERLEUK:) GA UM ECHT WEL BESTELLEN:)
7/12 2011
melchior / den haag
super vet ik hoop dat ik hem voor kerst krijg het lijkt me echt een top ding daarom heb ik hem 5 stars gegeven
24/8 2011
Isabeau / Nederland
ik ga m waarschijnlijk kopen! hij lijkt me echt te gek! kan iemand die m echt heeft ff een recensie schrijven wat die er echt van vind, en of der nadelen aan vast zitten. alvast bedankt.
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews