Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Wijn Beluchter Magic Decanter - Deluxe Set

34.00 29.95

Wat is het precies?

De Magic Decanter wijn beluchter is niet alleen een leuke gadget, maar bovendien een belangrijk gereedschap als het gaat om volledige wijnbeleving. Het ontwerp van de Magic Decanter's versnelt het proces eenvoudig en gemakkelijk. Door simpelweg wijn door de Magic Decanter te schenken, stelt u uw favoriete drankje bloot aan lucht, waardoor de wijn wordt verzacht.

Aroma’s en smaken worden intenser en uw plezier wordt vergroot. Perfecte beluchting die wordt bereikt in slechts de tijd die het kost om een glas wijn in te schenken.... u hoeft niet langer te wachten om resultaten te krijgen van het decanteren.

De Magic Decanter wijn beluchter heeft het beste van alle scenario’s. Elegant, stijlvol en gemaakt van gemakkelijk onderhoudbaar acryl. Het ziet eruit als een stukje moderne kunst, maar is een werkpaard als het om het beluchten van uw favoriete drankje gaat.

Schenk de wijn rustig door de bovenkant van de trechter, waarbij meteen het typische zuigende geluid hoorbaar wordt.

Het interne ontwerp van de Magic Decanter zorgt voor een verhoging van de snelheid en een verlaging van de druk. Dit drukverschil creëert een vacuüm dat lucht naar binnen zuigt en deze mengt met de wijn voor een perfecte beluchting. De wijn loopt dan uit de onderkant van de
kogel in uw glas of karaf,.. klaar om van te genieten!

Specificaties

Productnummer 68474
Diepte 8 cm
Hoogte 31 cm
Breedte 24 cm
Aantal 1
Inclusief Standaard
Kleur Zwart
Materiaal Acryl

Wat vind je ervan?

29/7 2015
Annieta / -
Gisteren besteld en vandaag al in huis. een mooi en luxueus ogend geschenk voor mijn verjaardag! We zullen hiervan gaan genieten! Hartstikke goede en snelle levering!
15/4 2012
Linda / Grave
Heel tevreden: na bestelling snel in huis. Een magisch origineel kado een hot item voor liefhebbers van wijn!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews