Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Weber

Weber In 1952 werd de eerste Weber barbecue - een kogelvormige met deksel - geboren. Vanaf dat moment heeft Weber niet stilgezeten en is het zijn barbecues én accessoires blijven ontwikkelen. Bij Weber staat design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid voorop. Bovendien speelt Weber met zijn eigentijdse designs en kleuren in op huidige trends. Zo vind je altijd een barbecue die bij je past. 
 • 19.95
 • 12.50
 • Toilet Voetbal
  Nieuw!
  16.95
 • Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Original Editie
  -37%
  23.95 14.95
 • 16.95
 • 32.99

Weber Kookboek - Weber's Classics

24.99

Wat is het precies?

Wil je ook eens grillen zoals de barbecuepioniers een jaar of veertig geleden? Dan is het boek 'Weber's Classics' een echte musthave! Laat je inspireren en maak heerlijke klassieke barbecue gerechten. 
 
In dit receptenboek vind je de populairste klassiekers uit vroegere tijden. Namelijk de recepten die barbecueën veertig jaar geleden zo razend populair maakten. Het boek is geschreven door de vooraanstaande Amerikaanse grillexpert Jamie Purviance. Extra leuk: de recepten in dit boek zijn door de schrijver ook vertaald naar de huidige tijd. Bij elk oorspronkelijk recept staat een moderne remix van zijn hand. 
 
Nu is het aan jou en je barbecue!

Tip: dit kookboek is ook leuk als cadeau voor een echte barbecue liefhebber!

Specificaties

Productnummer 114868
Diepte 1 cm
Hoogte 24 cm
Breedte 18,5 cm
Aantal 6
Geschikt voor buiten ja
Kleur Zwart
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Weber Kookboek - Weber's Classics. Schrijf een review, of bekijk alle reviews