Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Weber

Weber In 1952 werd de eerste Weber barbecue - een kogelvormige met deksel - geboren. Vanaf dat moment heeft Weber niet stilgezeten en is het zijn barbecues én accessoires blijven ontwikkelen. Bij Weber staat design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid voorop. Bovendien speelt Weber met zijn eigentijdse designs en kleuren in op huidige trends. Zo vind je altijd een barbecue die bij je past. 
  • 24.99
  • 14.99
  • 24.95
  • 9.95
  • 9.99
  • 27.50

Weber Kookboek - Weber's Burger

14.99

Wat is het precies?

Ben je gek op een lekkere burger? Dan is het boek 'Weber's Burger' een echte musthave! Laat je inspireren en maak je favoriete burger met maar liefst 66 heerlijke recepten.  

Dit boek staat boordevol heerlijke en geniale combinaties die een hamburger onweerstaanbaar maakt. Houd je van een klassieke burger met rundergehakt, of liever één met lams- of varkensgehakt, vis of zelfs een vegetarische burger? Dit boek heeft voor ieder wat wils. 

Het boek bevat daarnaast recepten van heerlijke bijgerechten, kruidenmengsels en toppings, waar je je gerechten mee kunt verfijnen. Kortom, 'Weber's Burger' staat vol met goede tips en heerlijke ingrediënten. 

Het is ook heel leuk om dit kookboek cadeau te geven!

Specificaties

Productnummer 99972
Diepte 1 cm
Hoogte 24 cm
Breedte 18,5 cm
Aantal 6
Geschikt voor buiten ja
Kleur Zwart
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Weber Kookboek - Weber's Burger. Schrijf een review, of bekijk alle reviews