Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Weber

Weber In 1952 werd de eerste Weber barbecue - een kogelvormige met deksel - geboren. Vanaf dat moment heeft Weber niet stilgezeten en is het zijn barbecues én accessoires blijven ontwikkelen. Bij Weber staat design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid voorop. Bovendien speelt Weber met zijn eigentijdse designs en kleuren in op huidige trends. Zo vind je altijd een barbecue die bij je past. 

Weber Hamburgerpers

16.99 12.99

Wat is het precies?

Met de Weber Hamburgerpers maak je de perfect vormgegeven hamburger. De hamburgers zijn nooit meer te dik of te dun en ze vallen ook niet meer uit elkaar! Vanaf nu kun je namelijk de perfecte 115 of 225 gram hamburgers maken met deze Weber hamburgerpers!

De nylon handgreep is afneembaar zodat je de hamburgerpers gemakkelijk schoon kunt maken. De hamburgerpers is ook geschikt voor in de vaatwasser.

Specificaties

Productnummer 91962
Diepte 8,6 cm
Hoogte 14,1 cm
Breedte 12,4 cm
Aantal 6
Geschikt voor buiten ja
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

8/11 2016
Wim vd Pol / Duiven
Handig apparaatje voor een probleem wat er niet echt is, dat dacht ik iedergeval. Sinds wij deze hamburgermaker hebben maken we een stuk vaker zelf hamburgers ipv van kant en klare en deze zelfgemaakte zijn een stuk lekkerder. Zoveel werk is het ook helemaal niet. Je kruid de gehakt zodat die op smaak is, doet een deel in de pers en klaar. Volgende!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews