Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Medi Sjaal Sherpa

24.95

Wat is het precies?

Bij het zien van deze magnetron sjaal is het warme liefde op het eerste gezicht. De sjaal is gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van kruidenaroma. Hierdoor verwarmt de sjaal niet alleen, maarhelpt deze ook te ontspannen. Een weldaad voor uw hals en nek! Daarnaast voelt de sjaal ook nog eens heerlijk zacht en knuffelig aan.
 
De sjaal is geschikt voor het opwarmen in de magnetron, oven of op de verwarming. De sjaal biedt niet alleen warmte, maar kan door de sjaal in de koelkast of vriezer te leggen, ook een verfrissende en verzorgende koelte geven.
 
De sjaal voldoet aan de hoge Europese eisen voor baby- en kinderartikelen en zijn dan ook geschikt voor het hele gezin. Wilt u de sjaal opfrissen? Dankzij de uitneembare binnenvulling kunt u de sjaal wassen in de wasmachine op 30 graden.

Specificaties

Productnummer 90309
Magnetronbestendig Ja
Materiaal Tarwe

Wat vind je ervan?

28/2 2014
Wendy / Antwerpen
ideaal voor als je vaak last hebt van je net, de warmte doet heel goed en geeft ook een heerlijke lavendelgeur af! jullie klantenservice is schitterend! heel snel antwoord én actie op mails, hele snelle levering!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews