Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Magnetronsloffen Slippies Deluxe Rood - Maat M (36-40)

19.95

Wat is het precies?

Bij het zien van deze sloffen is het warme liefde op het eerste gezicht. De sloffen zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma. Hierdoor verwarmen de sloffen niet alleen, maar helpen deze u ook te ontspannen. Het hele jaar in trek en mooier kunt u uw voeten niet warm houden. Voor sommigen een luxe, voor veel anderen de ideale oplossing voor een permanent probleem.
 
De sloffen zijn geschikt voor het opwarmen in de magnetron, oven of op de verwarming. Wilt u de sloffen opfrissen? Dankzij de uitneembare binnenvulling kunt u de sloffen wassen in de wasmachine op 30 graden.

Met de Slippies Deluxe heeft u nooit meer koude voeten! Daarnaast voelen de sloffen ook nog eens heerlijk zacht en knuffelig aan.

De Slippies maken u van top tot teen warm en gelukkig! De sloffen zijn geschikt voor mensen met maat 36-40.

Specificaties

Productnummer 18709
Kleur Rood
Magnetronbestendig Ja
Materiaal Tarwe

Wat vind je ervan?

5/2 2010
Ria / Gadgets
In één woord SUPER. Ruikt heerlijk, aangenaam aan de voeten.Heel relaxed voor op de bank of in bed. Klein nadeel het is niet de bedoeling om er lang mee te lopen.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews