Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Magnetronsloffen Boots Deluxe Beige - Maat 37-42

29.95

Wat is het precies?

Bij het zien van deze sloffen is het warme liefde op het eerste gezicht. De sloffen zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van kruidenaroma. Hierdoor verwarmen de sloffen niet alleen, maar helpen deze u ook te ontspannen. Het hele jaar in trek en mooier kunt u uw voeten en enkels niet warm houden. Voor sommigen een luxe, voor veel anderen de ideale oplossing voor een permanent probleem.
 
De sloffen zijn geschikt voor het opwarmen in de magnetron, oven of op de verwarming. Wilt u de sloffen opfrissen? Reinig deze dan op de hand met een lauwwarme doek. Laat de sloffen daarna goed drogen, voordat u deze weer gaat verwarmen.

Met de Boots Deluxe heeft u nooit meer koude voeten! Daarnaast voelen de Boots Deluxe ook nog eens heerlijk zacht en knuffelig aan. De sloffen zijn geschikt voor mensen met maat 37-42.

Specificaties

Productnummer 39378
Kleur Bruin
Magnetronbestendig Ja
Materiaal Tarwe

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Warmies Magnetronsloffen Boots Deluxe Beige - Maat 37-42. Schrijf een review, of bekijk alle reviews