Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Magnetronknuffel - Schaap Lavendi

19.95

Wat is het precies?

Wanneer u deze magnetronknuffel van Warmies tegen u aanhoudt, kunt u niks anders dan warmte voelen. Letterlijk en figuurlijk. Het schaap ziet er ontzettend schattig uit, maar is ook nog eens bijzonder functioneel! Deze biedt namelijk ook lekker veel warmte, omdat deze eenvoudig opgewarmd kan worden in de magnetron. Het schaap is gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van heerlijke lavendelaroma. Hierdoor geeft de magnetronknuffel niet alleen warmte, maar helpt ook bij ontspannen. Dat maakt de knuffel een ideaal inslaaphulpje. Verder kan de knuffel zorgen voor een verlichting van buik-, onderlijf- en onderrugklachten. Dat maakt dat de knuffel ook heel erg geschikt is voor volwassenen. 

Het schaap kan worden opgewarmd in de magnetron en oven of op de verwarming. Leg het schaap voor ongeveer 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of voor maximaal 10 minuten op 100 graden in de oven. Het schaap biedt niet alleen warmte, maar kan ook worden gebruikt als verkoeling. Hij kan namelijk ook in de koelkast of de vriezer worden gelegd. Stop dan de magnetronknuffel in een plastic zak en leg deze voor ongeveer 3 uur in de vriezer. 

De magnetronknuffel voldoet aan de hoge Europese eisen voor baby- en kinderartikelen en zijn dan ook geschikt voor het hele gezin. Wilt u de knuffel opfrissen? Reinig deze dan met de hand met een lauwwarme doek. Laat het schaap daarna goed drogen voordat u deze weer gaat verwarmen.

Specificaties

Productnummer 90320
Kleur Wit
Magnetronbestendig Ja
Materiaal Tarwe

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Warmies Magnetronknuffel - Schaap Lavendi. Schrijf een review, of bekijk alle reviews