Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Magnetronknuffel - Paard

24.95

Wat is het precies?

Bij het zien van deze magnetronknuffel is het warme liefde op het eerste gezicht. De knuffel is gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma. Hierdoor verwarmt de knuffel niet alleen, maar helpt deze u ook te ontspannen. Ideaal voor kinderen als inslaaphulpje! Daarnaast voelt de knuffel ook nog eens heerlijk zacht en knuffelig aan.
 
De knuffel is geschikt voor het opwarmen in de magnetron, oven of op de verwarming. De magnetronknuffel biedt u niet alleen warmte, maar kan door de knuffel in de koelkast of vriezer te leggen, ook een verfrissende en verzorgende koelte geven.
 
De magnetronknuffel voldoet aan de hoge Europese eisen voor baby- en kinderartikelen en zijn dan ook geschikt voor het hele gezin. Wilt u de knuffel opfrissen? Dankzij de uitneembare binnenvulling kunt u de knuffel wassen in de wasmachine op 30 graden.

Specificaties

Productnummer 103982
Inclusief Uitneembare vulling en lavendelaroma
Kleur Bruin
Magnetronbestendig Ja
Materiaal 100% natuurlijke tarwe
Serie Beddy Bears

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Warmies Magnetronknuffel - Paard. Schrijf een review, of bekijk alle reviews