Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Magnetronknuffel - Lieveheersbeestje

19.95 15.95

Wat is het precies?

Bij het zien van deze magnetronknuffel is het warme liefde op het eerste gezicht. De knuffel is gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma. Hierdoor verwarmt de knuffel niet alleen, maar helpt deze u ook te ontspannen. Ideaal voor kinderen als inslaaphulpje! Daarnaast voelt de knuffel ook nog eens heerlijk zacht en knuffelig aan.
 
De knuffel is geschikt voor het opwarmen in de magnetron, oven of op de verwarming. De magnetronknuffel biedt u niet alleen warmte, maar kan door de knuffel in de koelkast of vriezer te leggen, ook een verfrissende en verzorgende koelte geven.
 
De magnetronknuffel voldoet aan de hoge Europese eisen voor baby- en kinderartikelen en zijn dan ook geschikt voor het hele gezin. Wilt u de knuffel opfrissen? Reinig deze dan op de hand met een lauwwarme doek. Laat de knuffel daarna goed drogen, voordat u deze weer gaat verwarmen.

Specificaties

Productnummer 20749
Kleur Rood
Magnetronbestendig Ja
Materiaal Tarwe

Wat vind je ervan?

16/11 2010
nic / thuis
dag levensgenieters, als je van dieren houdt kun je deze knuffels niet weerstaan, ik heb er nu al twee besteld en verheug me op de reacties die ik ga krijgen van de koukleumen!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews