Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Warmies

Warmies Bij het zien van de producten van Warmies is het warme liefde op het eerste gezicht. De Warmies collectie bestaat uit knuffels, sloffen en hotpacks die allemaal zijn te verwarmen in de magnetron. De producten zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van tarwe/ graan met een toevoeging van lavendelaroma of kruidenaroma. Het zijn eigenlijk vervangers van de traditionele kruik. Het assortiment best...lees meeraat uit een breed aanbod van magnetronknuffels, waar kinderen alleen nog mee willen slapen en u heeft met de magnetronsloffen nooit meer last van koude voeten. Met de hotpacks verwarmt u rug- en nekspieren om deze meer te ontspannen. De Warmies producten zijn allemaal ook nog eens heerlijk zacht en geschikt voor het hele gezin. inklappen

Warmies Magnetronknuffel - Bij

19.95 13.96

Wat is het precies?

Wanneer u deze magnetronknuffel van Warmies tegen u aanhoudt, kunt u niks anders dan warmte voelen. Letterlijk en figuurlijk. De bij ziet er ontzettend schattig uit, maar is ook nog eens bijzonder functioneel! Deze biedt namelijk ook lekker veel warmte, omdat deze eenvoudig opgewarmd kan worden in de magnetron. De bij is gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van heerlijke lavendelaroma. Hierdoor geeft de magnetronknuffel niet alleen warmte, maar helpt ook bij ontspannen. Dat maakt de knuffel een ideaal inslaaphulpje. Verder kan de knuffel zorgen voor een verlichting van buik-, onderlijf- en onderrugklachten. Dat maakt dat de knuffel ook heel erg geschikt is voor volwassenen. 

De bij kan worden opgewarmd in de magnetron en oven of op de verwarming. Leg de bij voor ongeveer 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of voor maximaal 10 minuten op 100 graden in de oven. De bij biedt niet alleen warmte, maar kan ook worden gebruikt als verkoeling. Hij kan namelijk ook in de koelkast of de vriezer worden gelegd. Stop dan de magnetronknuffel in een plastic zak en leg deze voor ongeveer 3 uur in de vriezer. 

De magnetronknuffel voldoet aan de hoge Europese eisen voor baby- en kinderartikelen en zijn dan ook geschikt voor het hele gezin. Wilt u de knuffel opfrissen? Reinig deze dan met de hand met een lauwwarme doek. Laat de bij daarna goed drogen voordat u deze weer gaat verwarmen.

Specificaties

Productnummer 20743
Kleur Geel
Magnetronbestendig Ja
Materiaal Tarwe

Wat vind je ervan?

3/4 2013
Tim / Amersfoort
Het is echt een mooi ding, heel zacht en hij blijft goed zitten door zn zware kont:P daarnaast wordt hij al lekker warm na bijvoorbeeld een kwartier op de houtkachel of verwarmig:) Echt een aanrader.
17/11 2009
nieuwenhuisen E / Sprang Capelle
Eindelijk een bijtje waarvoor je niet gillend hoeft weg te lopen. In het vriesvak en hij verkoeld je. In de magnetron en hij geeft je warmte zoals een kruik je in ouderwetse vorm gaf. Wat een leuke gadget!!!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews