Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Vogelhuisje Peanutbar - zilver

14.95 9.95

Wat is het precies?

Wist u dat de vogels in uw tuin gek zijn op pindakaas? Ze smullen van de combinatie van vet en noten. Maar ja, hoe hang je een pot pindakaas op?

De Peanutbar is een aluminium houder waar u makkelijk een gewone pot pindakaas inschuift. Bevestig de de Peanutbar
aan een muur of boom in uw tuin, schuif de pot pindakaas erin en ga zitten en geniet van alle bezoekers.

De Peanutbar wordt geleverd inclusief pot pindakaas en is leverbaar in een blanke onbehandelde uitvoering of in een groene poedercoating.

Ook gezien bij Life4you! Bekijk het item hier.

Specificaties

Productnummer 57084
Inclusief pot pindakaas
Kleur Zilver

Wat vind je ervan?

17/11 2012
Conny / Maarssen
Wij hebben ook zo'n peanutbar voor de vogels gekocht.Ik vind het een groot succes Vooral koolmeesjes eten er van.Als het kouder word zal het zeker nog meer gewaardeerd worden. Het is ook zo leuk om naar te kijken!
28/9 2012
Geert uit Gieten / Buiten
De eerste drie dagen niet een vogel bij de pindakaas. Maar nu zitten de vogels te wachten tot ze aan de beurt zijn. Veel koolmezen,pimpelmezen,roodborstjes. Wij genieten ervan,een leuk cadeau om weg te geven voor een redelijke prijs.
27/1 2012
Thea / Eindhoven
Eerste weken kwamen er geen vogeltjes,ik baalde wel. En toen begon het roodborstjes spreeuwen heel veel musjes en andere vogels, heel erg leuk!!! Ik ben er heel blij mee.
29/11 2011
Lies / Amsterdam
Zelfs in de grote stad is deze peanutbar een groot succes. Spreeuwen, mezen, roodborstjes ze smullen ervan. Enig om te zien.
10/11 2011
marion / ulft
Het is een fantastisch vogelhuisje geen rommel op de grond meer van de zaden.De vogels zijn er echt heel gek op en het is nog gezond ook.Het is ook een fantastisch cadeau om te geven hele leuke reacties....
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews