Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Donkey Products

Donkey Products Donkey Products is een internationaal design label gevestigd in Hamburg. Het merk produceert originele producten met leuke design spulletjes voor jong en oud... zelfs voor de allerkleinsten! De producten van Donkey Products kenmerken zich als grappig, origineel en kleurrijk met een hoog cadeaugehalte!  

Vogelhuis - Bewakingscamera

89.95 62.96

Wat is het precies?

Dit leuke vogelhuis van Donkey Products is multifunctioneel. Het huisje ziet er namelijk uit als een bewakingscamera, waardoor het net lijkt alsof je je huis goed beveiligd hebt. Mogelijke inbrekers zullen het hierdoor niet aandurven om in te breken. Perfect als je geen zin hebt om een duur bewakingssysteem aan te schaffen, maar wel een veilig gevoel wilt hebben!

Inbrekers zullen worden weggejaagd, maar vogels zijn uiteraard welkom. Een afschrikmiddel en een veilig onderkomen voor vogels ineen! 

Specificaties

Productnummer 20707
Hoogte 15 cm
Breedte 14 cm
Lengte 31 cm
Exclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Zilver
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

31/8 2016
Steven / Kampen
Gaf dit als cadeautje aan mijn ouders. Dat zijn echte vogelaars en hebben al meerdere vogelhuisjes hangen. Maar dit vogel huisje valt wel het meeste op! Ze waren er erg blij mee.
25/7 2012
Wouter / Elst
Geweldig leuk hebbedingetje. Origineel vogelhuis met 2 functies! Dirtect twee besteld, want ik woon in een ruige buurt.
28/2 2010
jarne / beverlo
onze buren kwamen langs en zeiden ah hebben jullie een bewakings kamera ik zij nee dat is een vogel huis sindsdien heb ik ze niet meer gezien
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews