Vroeger zag je in films speciale brillen die mensen konden opzetten om zich in een andere wereld te begeven. James Bond gebruikte onder andere een bril om simulaties te doen van extreme situaties. En nu kan je dat zelf ook! Met een Virtual Reality bril verlaat je je huidige locatie en word je verplaatst naar een nieuwe virtuele wereld! The future is now!

 

Meer over Virtual Reality Bril

Virtual reality bril kopen?

Voor jou hebben we de coolste Virtual Reality gadgets liggen! We hebben bijvoorbeeld een vet handige verstelbare VR-bril voor je smartphone maar ook de kartonnen Virtual Reality bril.

Cardboard vr bril

Voor jou hebben we de coolste Virtual Reality gadgets liggen! We hebben bijvoorbeeld een kartonnen Virtual Reality bril. Deze zogeheten Cardboard VR bril is een simpel in elkaar te vouwen versie van de plastic versie. Lekker makkelijk om mee te nemen! De Cardboard Virtual Realilty bril is binnen drie stappen te vouwen en binnen een minuut klaar om samen met je smartphone de virtual reality wereld voor je te openen. Beleef de ultieme VR ervaring met een stukje karton!