Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Vacuvin

Vacuvin Vacuvin maakt innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten voor prive en professioneel gebruik, die gekarakteriseerd worden door hun praktische toepassing in het dagelijks gebruik. De producten van Vacuvin onderscheiden zich door hun originaliteit en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels heeft het merk al meer dan 20 internationale ontwerp- en handelsprijzen gewonnen. De productie van...lees meer Vacuvin vindt plaats in Nederland volgens ISO-normen, waardoor je gegarandeerd bent van producten met een hoge kwaliteit!   inklappen

Vacuvin Wijn Set - Set van 5

29.99 24.00

Wat is het precies?

Met deze set bent u helemaal klaar om een avondje te genieten van een heerlijke fles wijn. De set bestaat uit een wijnopener, een wijnkoeler, een schenktuit waarmee u de wijn makkelijk in kunt schenken en het voorkomt druppen en morsen. Daarnaast bevat de set tevens de beroemde Vacuvin vacuümpomp inclusief 1 stop waarmee u de fles weer luchtdicht kunt afsluiten.

De Wijnkoeler Elegant zorgt voor actieve koeling van uw wijn zonder gebruik te maken van ijs. De koeler bevat 'rapid ice' koelelementen waardoor uw fles binnen 5 minuten afkoelt en dat daarna nog urenlang blijft. De koelelementen kunnen in de vriezer bewaard worden en bij gebruik in de wijn koeler geplaatst worden. Met de Elegant Wijnkoeler heeft u geen last van ijs, water of natte labels die van de fles afvallen.

Naast de functionaliteiten is deze elegante wijnkoeler een waar designproduct die in het oog springt bij het binnenlopen van de keuken! Past op elke eettafel en in elke keuken!

Specificaties

Productnummer 82495
Inhoud 260 ml
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

16/12 2012
wesley / lier
de Vacuvin Wijn Set was zeer goed proper en veilig verpakt en een snelle levering! het werkt fantastisch
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews