Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Vacuvin

Vacuvin Vacuvin maakt innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten voor prive en professioneel gebruik, die gekarakteriseerd worden door hun praktische toepassing in het dagelijks gebruik. De producten van Vacuvin onderscheiden zich door hun originaliteit en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels heeft het merk al meer dan 20 internationale ontwerp- en handelsprijzen gewonnen. De productie van...lees meer Vacuvin vindt plaats in Nederland volgens ISO-normen, waardoor je gegarandeerd bent van producten met een hoge kwaliteit!   inklappen
 • Wijnhouder Magic Rope - Wit
  -15%
  19.95 16.95
 • 29.95
 • Wijnstopper Wit Aardewerk - Hamer
  -15%
  12.95 10.95
 • 34.00 29.95
 • Menu Premium Decanteerder - 9,5 cm
  -16%
  47.95 39.95
 • 16.90

Vacuvin Rapid ice Champagne Koeler Elegant - RVS

34.99 28.99

Wat is het precies?

De Champagnekoeler Elegant van Vacuvin zorgt voor actieve koeling van uw wijn zonder gebruik te maken van ijs. De koeler bevat 'rapid ice' koelelementen waardoor uw fles binnen 5 minuten afkoelt en dat daarna nog urenlang blijft.

De koelelementen kunnen in de vriezer bewaard worden en bij gebruik in de champagne koeler geplaatst worden. Met de Elegant Champagnekoeler heeft u geen last van ijs, water of natte labels die van de fles afvallen.

Naast de functionaliteiten is deze elegante champagnekoeler een waar designproduct die in het oog springt bij het binnenlopen van de keuken! Past op elke eettafel en in elke keuken!

Specificaties

Productnummer 25253
Aantal 3 stuks
Diameter 10 cm
Serie J-Hook

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Vacuvin Rapid ice Champagne Koeler Elegant - RVS. Schrijf een review, of bekijk alle reviews