Verberg

Meer afbeeldingen

USB Cup Warmer

9.15

Beschikbare uitvoering

Wat is het precies?

Wat is er nou lekkerder dan een kopje koffie of thee drinken tijdens het computeren? Helaas worden deze kopjes nogal eens vergeten waardoor de thee of koffie afkoelt. Hier is nu gelukkig een geweldige oplossing voor, genaamd de USB Cup Warmer!

De USB Cup Warmer is een bekerwarmplaat die u zeer gemakkelijk via de USB-poort kan aansluiten op uw computer of laptop. Deze bekerwarmplaat wordt hierdoor heet, waardoor de koffie en thee ook heet blijven. Er is verder geen installatie nodig. De bekerwarmplaat is erg ruim waardoor er verschillende maten koppen op passen.

Let op: Beker wordt niet meegeleverd!

Specificaties

Productnummer 11109
Diameter 7 cm
Exclusief Beker
Kleur Zilver

Wat vind je ervan?

19/9 2016
Astrid G. / Doetinchem
Erg handig onderzettertje. Zeker voor wat je betaald. Wij hebben er op kantoor al 3! De koffie blijft gelukkig niet te heet maar blijft hangen op een aangename temperatuur om te drinken
21/9 2014
Louise / Zwolle
Wanneer zijn ze weer in voorraad?
Reactie klantenservice
Beste louise, Wij verwachten deze eind oktober binnen te hebben.
Klantenservice Gadgethouse.nl
21/11 2009
Brechtje / Rotterdam
Ik vind het een heel goed en origineel idee, maar gooi je je koffie, thee, warme chocolade melk niet om als je typt, dat vraag ik me wel af!
8/8 2007
nouche / wesyervoort
ik heb hem nu ook en ik drink veel koffie het is wel leuk dat ie nu warm blijft aleen ik denk kost het niet veel te veel stroom zon ding op je usb poort en het is toch een usb 2.0 hub of niet GRoeten nouche hekkelman nouche.hekkelman@hetnet.nl voor uw reactie
27/1 2007
jan / -
zou ik me handen er ook op kunnen warmen ? die zijn altijd ijskoud namelijk, de koffie niet :D
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews