Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Wallflower Muurdecoratie Set van 25 - Zwart

24.95 17.46

Wat is het precies?

Zoek je naar een origineel item om in huis te hebben? Dan is deze Wallflower muurdecoratie van Umbra ideaal! Je bevestigt deze zwarte bloemen erg simpel aan de muur door middel van een klik systeem. Maak je eigen creaties en de bloemen zullen zeker opvallen in je huiskamer of op welke andere plek dan ook!

De afmetingen van de bloemen verschillen van 7 x 7 x 3 cm tot 11 x 11 x 6 cm.

Specificaties

Productnummer 19284
Designer Marion Lanktree
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Serie Wallflower

Wat vind je ervan?

4/3 2012
Edith / Ede
Boven onze paarse bank hadden wij niets hangen ik zag deze muurbloemen maar omdat onze muur niet glas is dacht ik van gaat dat plakken wel lukken. Na het doodeenvoudig opplakken van de muurbloemen moet ik zeggen dat het er super leuk uitziet. de paarse kleur is ook precies goed, veel complimenten krijgen wij hierover.
24/11 2011
frank / uitgeest
de muurbloemen zijn echt prachtig! een aanvulling voor je muur! heel apart. ook het bevestigen is kinderspel met de bijgeleverde montage materiaal. Frank.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews