Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Magnetter Sleutelhouder en Organizer 20 x 15 cm - Espresso

19.95

Wat is het precies?

Dankzij deze handige Magnetter sleutel- en posthouder van Umbra zul je nooit meer je sleutels kwijtraken! De ophanghaakjes zorgen ervoor dat je sleutels niet meer rondslingeren in huis. Tevens is deze houder een handige opbergplek voor de post.

Zo houdt je heel handig al je belangrijke spullen bij elkaar en met de mooie espressokleur geeft de houder een luxe uitstraling aan je interieur! Handig toch?

Specificaties

Productnummer 19230
Hoogte 33,02 cm
Breedte 50,8 cm
Lengte 72 cm
Designer Karim Rashid
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Serie Magino
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

1/11 2010
veronica / almelo
supermakkelijk voor zo'n chaoot als ik ben: nooit meer op zoek naar mijn sleutels en mijn post hoef ik nooit meer tussen de kranten en folders weg te plukken. post en sleutels gewoon in de umbra, zelfs mijn man kan het!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews