Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Little Black Dress Sieraden Jurk 117 cm - Zwart

24.95

Wat is het precies?

Elke vrouw verdient een Little Black Dress, al is het maar voor de sieraden! Met de Little Black Dress van Umbra kunnen sieraden wel heel stijlvol opgeborgen worden. Perfect voor oorbellen, kettingen en armbanden.

Voortaan sta je niet meer alleen voor de kast te bedenken wat je nu weer eens aan zal trekken, maar zoek je gelijk je sieraden uit!
De sieraden jurk van Umbra hang je namelijk eenvoudig in de kast, opgeruimd staat netjes!

De ene kant is voorzien van ophangringen om kettingen, armbanden en oorringen aan te hangen. De andere kant van het jurkje heeft doorzichtige opbergvakjes, ideaal voor oorstekers en ringen.

De jurk bevat 24 haken en lusjes en 39 doorzichtige vakjes voor je sieraden, riemen en dergelijke.

Specificaties

Productnummer 82567
Diepte 5 cm
Designer Alan Wisniewski
Exclusief Batterij
Kleur Zwart
Materiaal Stof
Producttype Wandklok
Serie Lingua
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

28/5 2012
Sanne / Leiden
Super jurk ik heb hem liggen
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews