Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Huddle Fotolijst 69 x 71 cm - Espresso

59.95 59.00

Wat is het precies?

Vanaf nu heb je geen kleine fotolijstjes meer nodig; met deze grote Huddle fotolijst van Umbra kun je in één keer al je favoriete foto's van je familie en vrienden aan de muur hangen! Dankzij de stijlvolle espresso kleur past de fotolijst bij ieder interieur, of het nou in huis is of op kantoor!

De fotolijst bevat 11 fotolijsten met verschillende afmetingen. Zo bevat de lijst tweemaal een lijst van 8 x 9 cm, achtmaal een van 10 x 15 cm en éénmaal een van 13 x 18 cm.

Specificaties

Productnummer 19298
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Producttype Spiegel

Wat vind je ervan?

5/4 2011
Ritta mijers / Hilversum
Staat echt heel mooi in mijn huis! Top! Goed op tijd geleverd!
5/1 2011
C. / Amsterdam
Goed ophangsysteem, foto's zijn makkelijk te verwisselen en met kleurfoto's nog mooier! Verzending was netjes, lijst is zonder enige beschadiging aangekomen.
3/9 2010
M van der Kooij / Westervoort
Echt een hele mooie lijst!
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews