Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Vergelijkbaar

Umbra Fishhotel Vissenkom 19 x 20 cm - Wit

45.00

Wat is het precies?

Deze moderne glazen Fishhotel vissenkom van Umbra heeft een wit kunststof omhulsel. Wanneer je meerdere vishotel vissenkommen koopt, kun je deze op elkaar stapelen en op die manier een hoteleffect creëren! De glazen bak is uitneembaar zodat deze makkelijker schoon te maken is.

Vraag bij de dierenwinkel na welke vissen in deze vissenkom kunnen. De afmetingen van 19 x 19 x 20 cm zijn namelijk niet genoeg voor elk formaat vis.

Specificaties

Productnummer 24645
Hoogte 2,5 cm
Breedte 44 cm
Lengte 35,4 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Serie Estique

Wat vind je ervan?

6/2 2014
Martje / Antwerpen
Ik heb hem ondertussen enkele maanden staan. Hij is zeer mooi en makkelijk te reinigen. Enig nadeel is dat ie zo klein is.. Beetje zielig voor de visjes.. Heb er witte steentjes ingelegd en een groen plantje om het geheel een beetje op te vrolijken en het toch nog strak te houden..
5/3 2010
jackie verspaandonk / veldhoven
Zooo verbluffend origineel! Mijn man is bouwkundig tekenaar, werkt samen met architecten. Is erg geinteresseerd in architectuur. Wij hebben in huis beelden/schilderijen wat met architectuur (huizen e.d.) te maken heeft. Geweldig om dit strak vissenhuisje hieraan toe te kunnen voegen! Helaas tijdelijk uitverkocht ik hoop hem op zijn verjaardag 25 maart in huis te hebben, leuk voor de kids om hem kado te doen! Liefs, Jackie Verspaandonk
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews