Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Cumulus Wandspiegel 53 x 61 cm

59.95

Wat is het precies?

De makers van Umbra hebben met de Cumulus wandspiegel echt iets origineels gebracht! Door de verschillende schijven ontstaat er een erg mooie decoratie. De gepolijste randen maken het geheel helemaal af!

De spiegel wordt geleverd inclusief MDF steun. De Umbra Cumulus wandspiegel is een perfecte manier om een saaie wand weer op te fleuren!

Specificaties

Productnummer 24778
Lengte 38 cm
Designer Erika Kovesdi
Kleur Grijs
Materiaal glas
Serie Cubist
Vorm Rond

Wat vind je ervan?

3/11 2011
Linda / België - Antwerpen
Al 9 jaar zijn we op zoek naar een mooie spiegel voor aan de handenwasser. Topdesign is schandalig duur. Deze Umbra spiegel is betaalbaar en geeft een speels karakter aan het kleinste kamertje in huis.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews