Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Conceal Boekenplank 18 x 17 cm - Zilver

19.95 17.95

Wat is het precies?

Vele boekenplanken zijn veel groter dan de boeken zelf. Met deze moderne Conceal boekenplank van Umbra kunt je je boeken op de plank leggen zodat het net lijkt alsof er geen plank onder zit. 

De boeken 'zweven' als het ware aan de muur. Deze boekenplank wordt ook wel een 'boekenplank vermomming' genoemd. Harstikke handig voor op kantoor!

Specificaties

Productnummer 19254
Hoogte 14 cm
Breedte 13 cm
Lengte 13 cm
Designer Miron Lior
Inclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Grijs
Materiaal Aluminium
Serie Conceal
Vorm Vierkant

Wat vind je ervan?

30/3 2010
H. / Hengelo
Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel aan boekenkasten. Deze boekenplankvermomming is dan ook een echte uitkomst voor mij! Boeken heb ik genoeg, maar een leuke plek om ze op te bergen had ik tot dusver niet. Ik vind dit een super-uitvinding!!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews