Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Conceal Boekenplank 17 x 14 cm - Wit

19.95

Wat is het precies?

Met deze Umbra boekensteun lijkt het alsof je boeken zweven! Door de boeken op de steun neer te leggen wordt deze onzichtbaar. De Umbra boekensteun staat daarom ook wel bekend als de boekensteun vermomming.

Een erg leuk en origineel decoratiestuk voor aan de muur en een ware eyecatcher binnen iedere woonruimte!

Specificaties

Productnummer 67863
Hoogte 14 cm
Breedte 17 cm
Lengte 18 cm
Designer Miron Lior
Inclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Wit
Materiaal Aluminium
Serie Conceal
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

25/12 2013
Jaap / gouda
Ik zag dit ontwerp voor het eerst op een verjaardag bij een vriend aan de muur hangen. Heb toen dit mooie product gelijk op mijn verlangelijstje gezet. Echt een aanrader als je van simplistische schoonheid houdt!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews