Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Umbra

Umbra Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar h...lees meeret eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis.  inklappen

Umbra Aquala Badbrug - Naturel

49.95

Wat is het precies?

Er is niks lekkerders dan na een lange dag in een heerlijk warm bad te gaan liggen. Als je wat mee wilt nemen moet dat vaak op de grond of op het randje van het bad gelegd worden. Die tijd is voorbij!

Voorkom natte boeken door het op deze handige Aquala Bath Caddy van Umbra te zetten. Door het boekstandaard hoef je het zelf niet vast te houden voor het ultieme leesgemak.

Er zit zelfs een wijnglashouder op, zodat je lekker kunt genieten van een wijntje tijdens het ontspannen moment in bad. De Bath Caddy is uitschuifbaar en kan dus voor meerdere formaten gebruikt worden.

Specificaties

Productnummer 19292
Hoogte 4 cm
Breedte 22 cm
Lengte 71 cm
Designer Luciano Lorenzatti
Kleur Bruin
Materiaal Metaal
Producttype Badkamer accessoires

Wat vind je ervan?

13/7 2016
will / Netherlands
Een vriendin heeft ook zo'n badbrug en vindt dat erg handig. Ik overweeg om deze badbrug te gaan kopen, want ik houd erg van lezen in bad.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews