Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tristar

Tristar Tristar werd opgericht in 1977 en laat zich leiden door een prachtige filosofie: quality shouldn't be a luxury. Het merk biedt de essentials in huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, communicatie en outdoor living producten. Het ruime assortiment van Tristar bestaat uit producten met een prachtig design, met toegankelijke prijzen die interessant zijn voor een groot publiek. 

Tristar Mini Chocoladefondue - CF-1603

29.99 24.95

Wat is het precies?

Een echte aanvulling op ieder feest! Deze mooie chocoladefondue van Tristar maakt een waterval van chocola, waar je de heerlijkste hapjes mee kunt maken. Fruit, koek of andere lekkernijen kun je zo op een nog specialere manier presenteren. Zet de chocoladefondue op tafel en presenteer de lekkernijen op een mooie schaal! Je gasten kunnen hun favoriete hapje nu in de chocoladefondue dopen. Smakelijk en bovendien erg leuk om het feestje net dat beetje extra te geven. Natuurlijk is de chocoladefondue ook heel geschikt om te gebruiken bij een high tea of het serveren van een dessert!  

De chocoladefondue is modern vormgegeven met een RVS fontein. De fondue heeft een speciale warmhoudfunctie, waardoor de choclade warm en vloeibaar blijft. Bovendien laat het powerindicatielampje zien of de fondue aan staat. De chocoladefondue heeft instelbare standen:
  • Heat:  zonder dat de chocolade stroomt blijft de chocolade vloeibaar en warm
  • Heat flow: de chocolade wordt warm en gaat stromen door middel van de draaiende spiraal

Eigenschappen
  • 2-delige RVS fondue
  • Warmhoudfunctie
  • Anti-slipvoetjes
  • 3 instelbare standen
  • Vermogen: 32 Watt

Specificaties

Productnummer 25176
Breedte 16 cm
Gewicht 1 Kg
Hoogte 25 cm
Inclusief Anti-slip voetjes
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Snoerloos Nee
Vermogen 32 Watt
Voeding Netaansluiting

Wat vind je ervan?

21/12 2014
Anoniem / Leusden
Super ! vinden mn kids en ik
26/7 2010
Charles / Leusden
Geweldig voor een slaap feestje! Gezellig een filmpje kijken met lekkere hapjes erbij, overgoten met heerlijke warme chocolade!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews