Verberg

Tomorrow's Kitchen Coconut Opener - Bruin/Grijs

7.99

Wat is het precies?

Het klaarmaken van een kokosnoot kan een tijdrovende, maar ook 'gevaarlijke' klus zijn. De schil is vaak erg hard, waardoor het moeilijk kan zijn de kokosnoot open te maken. Maak het uzelf gemakkelijk met de Coconut Opener van Vacuvin. Met de Coconut opener kunt u het 'zachte' oog van de kokosnoot perforeren met de geïntegreerde punt, waarna u de vloeistof in een glas kunt schenken. Daarna kunt u meerdere malen op de kokosnoot slaan terwijl u de kokosnoot draait. De Coconut Opener verdeelt de kokosnoot eenvoudig in twee gelijke helften, waardoor u eenvoudig bij het vruchtvlees kunt. 

De Coconut Opener is vervaardigd uit RVS en eikenhout. De zware klinknagels houden het RVS blad en het eikenhouten handvat stevig bij elkaar, waardoor de opener bestand is tegen 'hameren' op de kokosnoot. Het handvat ligt prettig in de hand. Bovendien draag het houten materiaal bij aan de natuurlijke uitstraling van de Coconut Opener. 

Nu kunt u genieten van een heerlijke tropische lekkernij! Perfect voor bijvoorbeeld het maken van heerlijke cocktails en andere tropische verrassingen. Wist u trouwens dat onderzoek suggereert dat kokosnootwater Cytokins bevat wat bij kan dragen aan het tegengaan van uiterlijke veroudering?

Specificaties

Productnummer 117741
Diepte 2,2 cm
Hoogte 31,5 cm
Breedte 7,5 cm
Kleur Bruin
Materiaal RVS
Vaatwasserbestendig nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tomorrow's Kitchen Coconut Opener - Bruin/Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews