Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tomorrow's Kitchen

Tomorrow's Kitchen

Tomorrow's Kitchen Coconut Opener - Bruin/Grijs

7.99

Wat is het precies?

Het klaarmaken van een kokosnoot kan een tijdrovende, maar ook 'gevaarlijke' klus zijn. De schil is vaak erg hard, waardoor het moeilijk kan zijn de kokosnoot open te maken. Maak het jezelf makkelijk met de Coconut Opener van Tomorrow's Kitchen. Met de Coconut opener kunt u het 'zachte' oog van de kokosnoot perforeren met de geïntegreerde punt, waarna je de vloeistof in een glas kunt schenken. Daarna kun je meerdere malen op de kokosnoot slaan terwijl u de kokosnoot draait. De Coconut Opener verdeelt de kokosnoot eenvoudig in twee gelijke helften, waardoor je eenvoudig bij het vruchtvlees kunt. 

De Coconut Opener is vervaardigd uit RVS en eikenhout. De zware klinknagels houden het RVS blad en het eikenhouten handvat stevig bij elkaar, waardoor de opener bestand is tegen 'hameren' op de kokosnoot. Het handvat ligt prettig in de hand. Bovendien draag het houten materiaal bij aan de natuurlijke uitstraling van de Coconut Opener. 

Nu kun je genieten van een heerlijke tropische lekkernij! Perfect voor bijvoorbeeld het maken van heerlijke cocktails en andere tropische verrassingen. 

Specificaties

Productnummer 117741
Diepte 2,2 cm
Hoogte 31,5 cm
Breedte 7,5 cm
Kleur Bruin
Materiaal RVS
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tomorrow's Kitchen Coconut Opener - Bruin/Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews