Verberg

Meer afbeeldingen

Toka Natuurlijke Gels & Oliën - Set van 10

8.50

Wat is het precies?

De hoge kwaliteit gels en oliën van Toka helpen bij de seksuele beleving op een natuurlijke en prettige manier. De producten zijn op basis van thermaal water met een zoutverhouding, die gelijk is aan de verhouding in het lichaam, zodat de natuurlijke balans wordt onderhouden. Ze zijn ook dermatologisch en gynaecologisch getest en zijn dus volkomen veilig te gebruiken op het hele lichaam. 

De set bestaat uit tien verpakkingen met vijf verschillende producten om thuis uit te proberen. De set bevat twee natuurlijke pleasure gels, twee natuurlijke pleasure gels met warmte-effect, twee natuurlijke massageoliën en twee vrouwelijke- en twee mannelijke orgasmeversterkers. Zo heb je genoeg producten in huis om al je fantasieën uit te proberen in de slaapkamer. 

De producten zijn per enkele dosis verpakt. Hierdoor is het product hygiënisch in gebruik en kun je eenvoudig en discreet een verpakking meenemen. Ze worden geleverd in een chique cadeauverpakking met een mooi design. 

 

Specificaties

Productnummer 161847
Diepte 0,5 cm
Breedte 14,8 cm
Lengte 18,5 cm
Aantal 10 stuks
Inclusief 2x pleasure gel, 2x pleasure gel met warmte-effect, 2x massageolie, 2x orgasmeversterkende gel voor vrouw en 2x orgasmeversterkende gel voor man
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Toka Natuurlijke Gels & Oliën - Set van 10. Schrijf een review, of bekijk alle reviews