Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over TNK BRAND

TNK BRAND TNK Brand zorgt voor handige producten die het alledaagse leven gemakkelijker maken en tijd, ruimte, energie en geld besparen. Denk aan 5-in-1 keukentangen die je met één hand kunt bedienen, zodat je nooit meer je aanrecht vol hebt liggen met spatels, lepels, vergieten en meer. 

TNK BRAND Tang Stingray BBQ - Zwart

24.95

Wat is het precies?

Met de zwarte Stingray BBQ multitool van TNK Brand kun je zeven BBQ-tools inruilen voor deze ene topper! De tang is gemakkelijk met één hand te gebruiken, waardoor je in de andere hand een bord of een drankje vast kunt houden. Wanneer je de Stingray BBQ gebruikt, pak je een hamburger op met de spatel, draai je een tonijnsteak om met de tang, pak je een worstje met de getande tang, prik je een stuk groente op de vork, en begeleidt je het rustig van de vork af met behulp van de ‘launch control’. De launch control gebruik je door de Stingray BBQ rustig dicht te knijpen als er voedsel op de vork geprikt is.

De spatel duwt het voedsel rustig van de vork af, wat voorkomt dat het gelanceerd wordt. Om het drankje in de andere hand ook open te kunnen maken, is er een flesopener in geïntegreerd. Nadat je klaar bent met barbecueën, kan de Stingray BBQ in de vaatwasser. Eenmaal schoon vergrendel je hem met het slot in de achterkant en berg je hem compact op. De Stingray BBQ is gemaakt van roestvrij staal.

Specificaties

Productnummer 136453
Diepte 9,8 cm
Hoogte 15,8 cm
Breedte 9,3 cm
Gewicht 0,8 kg
Kleur Zwart
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de TNK BRAND Tang Stingray BBQ - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews