Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over TNK BRAND

TNK BRAND TNK Brand zorgt voor handige producten die het alledaagse leven gemakkelijker maken en tijd, ruimte, energie en geld besparen. Denk aan 5-in-1 keukentangen die je met één hand kunt bedienen, zodat je nooit meer je aanrecht vol hebt liggen met spatels, lepels, vergieten en meer. 

TNK BRAND Keukentang Stingray Kitchen - Orange

14.95

Wat is het precies?

Met de oranje Stingray Kitchen van TNK Brand kun je zes keukentools inruilen voor deze ene topper! Wanneer je de Stingray gebruikt, Til je een hamburger op met de spatel, draai een tonijnsteak om met de tang, pak je een worstje met de getande tang, prik je in groente met de vork, en schuif je het er rustig af met behulp van de ‘launch control’. De launch control activeer je door, wanneer er iets op de vork geprikt is, de tang rustig dicht te knijpen, Wanneer je de tang op het aanrecht legt, staat de voorkant omhoog, zodat je geen viezigheid op je aanrecht krijgt.

De Stingray Kitchen kun je met één hand gebruiken en doe je na het koken zonder problemen in de vaatwasser. Eenmaal schoon vergrendel je hem met het slot in de achterkant en berg je hem compact op. De tang is gemaakt van roestvrij staal en nylon en is te gebruiken tot 240°C.
 

Specificaties

Productnummer 134086
Kleur Oranje
Materiaal RVS
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

13/6 2016
George / Rotterdam
Je kunt de helft van je keukengerei weggooien. Wat een ruimtebesparing in mijn keukenla. Eindelijk een product wat je elke keer waardeert als je het in je handen hebt. Je kunt hiermee alles in de pan in een kwart van de tijd omdraaien, in- of uitscheppen zonder dat er iets uit elkaar valt of uitspettert.
4/6 2015
Marieke / Amsterdam
Ik gebuik product nu een paar weken en het is een handig en leuk ding. Het vervangt eigenlijk alle losse keukentools en is makkelijk in gebruik.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews