Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over TNK BRAND

TNK BRAND TNK Brand zorgt voor handige producten die het alledaagse leven gemakkelijker maken en tijd, ruimte, energie en geld besparen. Denk aan 5-in-1 keukentangen die je met één hand kunt bedienen, zodat je nooit meer je aanrecht vol hebt liggen met spatels, lepels, vergieten en meer. 

TNK BRAND Keukentang Stingray Kitchen - Black

14.95

Wat is het precies?

Met de zwarte Stingray Kitchen van TNK Brand kun je zes keukentools inruilen voor deze ene topper! Wanneer je de Stingray gebruikt, Til je een hamburger op met de spatel, draai een tonijnsteak om met de tang, pak je een worstje met de getande tang, prik je in groente met de vork, en schuif je het er rustig af met behulp van de ‘launch control’. De launch control activeer je door, wanneer er iets op de vork geprikt is, de tang rustig dicht te knijpen, Wanneer je de tang op het aanrecht legt, staat de voorkant omhoog, zodat je geen viezigheid op je aanrecht krijgt.

De Stingray Kitchen kun je met één hand gebruiken en doe je na het koken zonder problemen in de vaatwasser. Eenmaal schoon vergrendel je hem met het slot in de achterkant en berg je hem compact op. De tang is gemaakt van roestvrij staal en nylon en is te gebruiken tot 240°C.

Specificaties

Productnummer 134087
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

21/8 2015
Annelieke / Houten
Wat een handig ding. In eerste instantie moest ik even kijken wat er nou allemaal opzat en hoe ik het moest gebruiken, maar dat blijkt stiekem heel simpel. Wat ik er eigenlijk het meest handig aan vindt is dat je tijdens het koken in 1 handeling kan wisselen tussen de functies die er op zitten en dus niet iets anders hoeft te pakken. Ik heb hem net maar volgens mij ga ik hier veel plezier van hebben.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews