Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over TNK BRAND

TNK BRAND TNK Brand zorgt voor handige producten die het alledaagse leven gemakkelijker maken en tijd, ruimte, energie en geld besparen. Denk aan 5-in-1 keukentangen die je met één hand kunt bedienen, zodat je nooit meer je aanrecht vol hebt liggen met spatels, lepels, vergieten en meer. 
  • 22.95 19.95
  • 16.00
  • 14.95
  • 12.95 11.95
  • 14.95 13.95
  • 19.95

TNK BRAND Keukentang Barracuda - Orange

14.95

Wat is het precies?

Met de oranje Barracuda van TNK Brand heb je vijf handige keukentools in één. Met deze handige tang kun je zowel scheppen, grijpen, schrapen en vocht weg laten lopen. Hoe je dat doet? Hou de handvatten volledig gesloten en je kunt saus of rijst opscheppen. Draai je hem om, dan kun je met de vlakke voorkant in de pan schrapen bij het bakken van een roerei. Open je de handvatten een beetje, dan loopt het vocht weg en gebruik je hem als vergiet. Open je de handvatten volledig, dan kun je pasta, groenten of salade pakken met de getande tang. Wanneer je hem neerlegt blijft de voorkant omhoog staan, zodat je aanrecht schoon blijft.

De Barracuda kun je met één hand gebruiken en doe je na het koken zonder problemen in de vaatwasser. Eenmaal schoon vergrendel je hem met het slot in de achterkant en berg je hem compact op. De tang is gemaakt van roestvrij staal en nylon en is te gebruiken tot 240°C.

Specificaties

Productnummer 134088
Kleur Oranje
Materiaal RVS
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de TNK BRAND Keukentang Barracuda - Orange. Schrijf een review, of bekijk alle reviews