Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tivoli Audio

Tivoli Audio Tivoli Audio is opgericht met maar één doel: het leveren van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design en hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat is wel gelukt als je kijkt naar hun stijlvolle collecties met fijne prijskaartjes.Je hebt zelf de keuze in hoe luxe je het wilt maken met of zonder bluetooth en DAB+, het kan allemaal. Koop er een voor jezelf of geef een mooie...lees meer radio cadeau, Tivoli Audio heeft voor ieder wat wils. inklappen

Tivoli Audio PAL Bluetooth - Blauw/Wit

299.00 209.30

Wat is het precies?

Draadloos genieten van muziek is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze draagbare blauw/witte PAL BT van Tivoli Audio! Stream je eigen muziekcollectie vanaf je bluetooth-apparaten of stem af op je favoriete AM- of FM-radiostation en dat allemaal met een simpele draai aan de knop; eenvoudiger kan het niet! Ook is er een handige aux-ingang voor je muziekspelers zonder bluetooth.

Draagbare apparatuur vereist natuurlijk draagbare power. En daarom heeft de PAL BT een oplaadbare NiMH-batterij met een levensduur van 16 uur.

Specificaties

Productnummer 132366
Diepte 9,8 cm
Hoogte 15,8 cm
Breedte 9,3 cm
Gewicht 0,8 kg
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tivoli Audio PAL Bluetooth - Blauw/Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews