Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tivoli Audio

Tivoli Audio Tivoli Audio is opgericht met maar één doel: het leveren van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design en hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat is wel gelukt als je kijkt naar hun stijlvolle collecties met fijne prijskaartjes.Je hebt zelf de keuze in hoe luxe je het wilt maken met of zonder bluetooth en DAB+, het kan allemaal. Koop er een voor jezelf of geef een mooie...lees meer radio cadeau, Tivoli Audio heeft voor ieder wat wils. inklappen
  • 79.00
  • Star Wars R2-D2 Mok
    -15%
    12.95 10.95
  • 16.95
  • 13.95
  • 19.95 18.95
  • 22.95

Tivoli Audio Albergo+ - Wit

349.00

Wat is het precies?

Bij de witte Albergo+ digitale radio van Tivoli Audio draait het allemaal om gemak en natuurlijk een weergaloos goed geluid. Stream draadloos de muziek van je smartphone, tablet of ander bluetooth-apparaat of luister naar je favoriete DAB/DAB+/FM-radiostations. De 7,6 cm grote luidspreker levert een ongeëvenaarde sound in een behuizing die veel compacter is dan die van veel andere wekkerradio's.

De bediening van de Albergo+ is simpel: bij elke knop is het duidelijk waar hij voor dient en het display biedt bijvoorbeeld handige aanwijzingen bij het instellen van de twee alarmen. Voor het gemak wordt de wekkerradio met een handige afstandsbediening met dezelfde functies als het bedieningspaneel geleverd.

Specificaties

Productnummer 132374
Diepte 12 cm
Hoogte 11,1 cm
Breedte 18,7 cm
Gewicht 2 kg
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tivoli Audio Albergo+ - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews